Пориньте в магію Зимової казки

Видавництво «Ранок» представляє чудову книгу в номінації «Наша Гордість», написану фінським казкарем Захаріасом Топеліусом, «Зимова казка». Під її чудовою обкладинкою живуть кілька казок, які ми пам’ятаємо з нашого дитинства. Неймовірні історії і такі цікаві сюжетні ілюстрації підкорили серця багатьох читачів.

Зимова казка. Натисніть для перегляду книги

Книга виконана в подарунковому стилі: тверда палітурка з частковим фольгуванням, крейдований папір в середині і зовсім легке емоційне оформлення порадують не тільки дітей, але й будь-якого дорослого. Головними героями «Зимової казки» виступають звичайні діти – хлопчики і дівчатка, з якими відбуваються такі цікаві пригоди, що ви навіть і подумати не могли!

Як справжній казкар, Захаріас Топеліус все своє життя вірив і в чудеса і в те, що всі навколишні нас предмети мають душу і живуть своїм життям. Саме тому в його казках сосни заспівають вам, а вовк заговорить людським голосом. Чудові ілюстрації були написані талановитим харківським художником Сергієм Варавіним. Книга надрукована двома мовами – українською та російською, тому при замовленні зверніть на це увагу.

Приготуйтеся до Нового року заздалегідь і обирайте подарунки для себе і своїх друзів на сайті Ranok.com.ua та Zlatka.com.ua



Залишити комментар

Улюблені і популярні книги для дівчат восьми, дев'яти, десяти років. Популярні книжки відомої німецької пісьменніці Ізабель Абеді для дівчаток (підлітків) 8-9-10-11-12 років за доступною ціною.
У пригодах Лоли ви знайдете образи сучасних дівчаток, а в нашій рубриці Сос для підлітків (3,4,5,6,7 класів) ви неодмінно зустрінете відповіді
на всі важливі питання і сподіваємося вони допоможуть вам. Купити книги для дітей школярів, дівчаток підлітків з доставкою по Україні.
Розробка сайтів, дизайн Vipzonet