В 13 років спокій нам тільки сниться!

Як добре, що важкий навчальний рік нарешті закінчується і настають довгоочикувані літні канікули! Але коли вони настають, багато хто навіть не знає, чим себе зайняти. Ці три місяці здаються такими дооооовгими і нудними… Ось і головні герої цієї фантастичної історії теж так думали. Але не тут-то було. Як виявилося, спокійний час був у школі. А на канікулах в селі з ними стали відбуватися містичні та загадкові історії.

Бердута Валентин Корнійович (творчий псевдонім Бердт) провів все своє дитинство в селі Сумської області, а в більш старшому віці переїхав у велике місто вчитися і працювати. Служба в армії пройшла на Камчатці, а вже в Харкові почалися його перші проби пера як журналіста в міській газеті. А писати дитячі книжки Валентин Бердт почав коли народилася його донька Яна. До слова, Валентин Бердт на сьогодні має престижну нагороду конкурсу «Коронація слова 2009» і в його арсеналі більше десятка дуже цікавих книжок! Ілюстратором цього видання є молода пані, Садовщук Катерина. Талановитий художник не шукає простого шляху. Вона комбінує, імпровізує та дарує несподівані рішення для фантастичних історій.


Отже, книга «Все починається в 13» досить цікава як для хлопчиків, так і для дівчаток. Книга захоплює увагу з першого рядка, хоча в самому початку немає і натяку на таємничість. Все як завжди — в школі закінчуються заняття і діти роз’їжджаються на літні канікули хто куди. У сюжет майстерно вплітаються містичні пригоди з ходіннями по кладовищу, спілкуванням з примарами і екстрасенсами.

Чудове книжкове доповнення до існуючої бібліотеки підлітка! Книгу цікаво прочитати й старшим, адже вони теж колись були такого ж віку. Формат книги, її обкладинка і внутрішнє наповнення дуже зручні для подорожей і читання на відкритому сонці. Папір не відблискує і має приємну на дотик поверхню. Рекомендуємо до прочитання, як один із зразків якісної сучасної літератури!



Залишити комментар

Улюблені і популярні книги для дівчат восьми, дев'яти, десяти років. Популярні книжки відомої німецької пісьменніці Ізабель Абеді для дівчаток (підлітків) 8-9-10-11-12 років за доступною ціною.
У пригодах Лоли ви знайдете образи сучасних дівчаток, а в нашій рубриці Сос для підлітків (3,4,5,6,7 класів) ви неодмінно зустрінете відповіді
на всі важливі питання і сподіваємося вони допоможуть вам. Купити книги для дітей школярів, дівчаток підлітків з доставкою по Україні.
Розробка сайтів, дизайн Vipzonet