Кара Вінтер повертається. Та кому вона зможе довіритися?

Практично відразу після виходу книги «Що пріховує Кара Вінтер?», Видавництво «Ранок» друкує продовження захоплюючої історії під назвою «Кому може довіритися Кара Вінтер?». Отже, Кара Вінтер повертається в Корнуольська коледж після канікул. Тут навчаються діти найбагатших і найвпливовіших батьків з різних країн світу, в тому числі і Кара. Мода, гламур, гроші і безліч доступних спокус - ось головна думка багатеньких «мажорів» … але не у всіх. Кара зустрічає справжніх друзів зі схожими інтересами та життєвими цінностями, як у неї. Але чи може вона довіритися комусь, коли прийде небезпека?

Книга «Кому може довірітіся Кара Вінтер?» дуже атмосферна, захоплююча і довгоочікувана. Коли читаєш першу книгу із серії, завжди хочеться мати наступну. Автор ясно дала зрозуміти, що книга може закінчитися як завгодно, але завжди є шанс продовжити історію з несподіваного боку. Кара Вінтер прожила все своє дитинство в чотирьох стінах під суворим наглядом. І коли дівчина вийшла з-під опіки, для інших студентів вона все ще здається трохи відлюдною. Але зі своїми новоспеченими друзями вона відчуває себе не такою самотньою.

Як і в звичайному житті будь-якої юної дівчини, у Кари виникає несподіване летюче почуття закоханості. І це Морітц. Він запрошує Кару на свій День народження, а Кара просто не може відмовитися від можливості повеселитися і, можливо, залишитися на ночувати в гостях. Немає отруйного тотального контролю… тільки любов. І Кара цілком відчуває себе дорослою на цьому святі життя. Якби не гламурні і зарозумілі дівчата. І Бог з ними. А який на неї чекає Хеллоуїн! Одного разу, Кара випадково знаходить шматочок папірця, який несе в собі велику небезпеку для дуже цікавої дівчини. Може вона дізналася про чийсь секрет? Кара знає, якщо щось і трапиться (як тоді, коли її хотіли викрасти заради викупу), то вона може покластися на одну людину, що завжди знаходиться поблизу. Але він кудись зникає і все йде не за планом - немає захисту, немає підтримки. Вона одна, або все ще може на кого-небудь покластися? Цей секрет потрібно дізнатися, прочитавши серію від початку і до кінця.

Коли читаєш книгу, розумієш, що лінія головної героїні і оточуючих її людей поводяться зовсім не за планом, побудованому в голові. Все, що відбувається живе своїм життям, а розв’язка жахливо цікава і дико несподівана! «Кому може довірітіся Кара Вінтер?» - незвичайна книга. Треба вибрати свій улюблений жанр, щоб зрозуміти, що саме ця книга гідна свого місця на полиці з іншими фентезійних сюжетами! Затишного вам читання!



Залишити комментар

Улюблені і популярні книги для дівчат восьми, дев'яти, десяти років. Популярні книжки відомої німецької пісьменніці Ізабель Абеді для дівчаток (підлітків) 8-9-10-11-12 років за доступною ціною.
У пригодах Лоли ви знайдете образи сучасних дівчаток, а в нашій рубриці Сос для підлітків (3,4,5,6,7 класів) ви неодмінно зустрінете відповіді
на всі важливі питання і сподіваємося вони допоможуть вам. Купити книги для дітей школярів, дівчаток підлітків з доставкою по Україні.
Розробка сайтів, дизайн Vipzonet