Нестерпно цікаво про Всесвіт! Огляд книжкової серії “Повна енциклопедія”

Натисніть на фото для замовлення книг

Найпопулярнішою новинкою цього місяця стала книжкова серія «Повна енциклопедія», випущена українською та російською мовами. Неймовірні наукові факти зібрані в чотирьох виданнях, призначені для домашнього читання і для виконання шкільних завдань. А тепер розглянемо кожну книгу детальніше. Тисни «Читайте далі», щоб дізнатися про книги більше.

Повна енциклопедія. Земля
Наша планета наповнена багатьма різними таємницями, про які ми навіть не здогадуємося. І тільки допитливі вчені дізнаються про деякі з них. В енциклопедії «Земля» зібрана загальновідома інформація і факти, які були оприлюднені порівняно недавно. Наприклад, чому Пустеля розширює свою територію та як на це впливає наше ставлення до природи і погодні умови.

Повна енциклопедія. Наука
Наука – це величезний пласт теоретичних і практичних знань про все на світі, що систематизовані та зафіксовані для подальшого використання. На цю тему інформації дуже багато. Ви будете приємно здивовані, адже книга «Наука» може поділитися багатьма напрямками: хімічні реакції, глибоке заморожування і високі температури, неймовірні ідеї, мікросвіт, чорна діра і безліч загадок, відповіді на які знайшли наші супер-вчені!

Повна енциклопедія. Історія
Історичні події, що впливають на наше життя, були, є і будуть завжди. Але писати про це для дітей непросто. Для цього потрібен особливий підхід. Адже сухі факти і дати потрібно подати так, щоб їх було цікаво читати і повертатися до історії знову і знову. Завдяки реалістичним ілюстраціям, фото-фактам і креативному оформленню ця енциклопедія може стати чудовим подарунком, хто обожнює досліджувати історичні події. Тут ви побачите кілька епох, коли жили наші предки, їх побут, відкриття, військові дії, карти місцевості різних країн. Буде дуже цікаво!

Повна енциклопедія. Тварини
Всіх цікавить питання про Льодовиковий період і тих істот, що жили в епоху динозаврів. Тварини того часу дуже відрізнялися від нинішніх. З чого ж почалася історія життя всіх істот на нашій планеті? Цікаво дізнатися, які глибинні тварини мешкають в океанах й досі? Хто любить метеликів, приєднуйтесь, бо в книзі є ціла глава про цих красивих комах! Захоплюєшся різними хижаками? Кілька розворотів орієнтовані саме на цю тему. Відкривай та пізнавай всесвіт разом з серією «Повна енциклопедія».

Ми раді поділитися з вами найкрасивішими, актуальними і популярними виданнями. Приєднуйтесь і читайте із задоволенням!