«Читаємо по черзі». Огляд нової КнигоСерії

Натисніть на фото для замовлення книжок

Читання повинно приносити задоволення. Так вважає більшість книголюбів. А ось у дитини ще немає тих піднятих почуттів, які з’являються в процесі читання. Причини можуть бути різні: небажання читати, нецікава книжка, незатишно читати самостійно тощо. Ми допоможемо виправити це з книжкової серією «Читаємо по черзі» – спільного творчого тандему видавництва «Ранок» і «Кенгуру». Приєднуйтесь та тисніть на фразу “Читайте далі”…

«Читаємо по черзі» – симпатичний і дуже корисний проект, покликаний допомагати маленьким читачам. Погодьтеся, книжкам такої спрямованості мало бути просто красивими. Дана серія була розроблена фахівцями, які врахували різний вік і підготовку дітей, саме тому книжки мають три рівня складності.

Суть проекту полягаєв тому, щоб дитина полюбила читання. Для цього потрібно читати книжки по-черзі – спочатку мама (або тато), а потім дитина. Так потрібно повторювати протягом всієї програми, поки дитина не захоче почати читати самостійно. Ось іще один «плюсик» проекту – тісне спілкування з батьками. А це надає багато шансів на те, щоб дитина вчилася без примушення. Занурюючись в матеріал, діти самі хочуть навчатися далі. Деякі важкі для вимови слова написані по складах, тому і читати стає набагато легше.

Читаючи короткі цікаві історії, діти зможуть навчитися читати швидко і розуміти зміст розповіді. Переказуючи історію за історією, дитина розвиває логічне і асоціативне мислення, словниковий запас та посидючість.Давайте розглядати ілюстрації, читати, переказувати і розповідати свої історії разом з книжками чудової корисної серії «Читаємо по черзі». Вони видані у м’якій обкладинці українською мовою. Книжки тонкі, тому у дитини не буде страху «не осилити» її. В них є нескладні завдання, які урізноманітнять читання веселими іграми.

Полюбити читання – цілком можливо. Затишний куточок, чашка гарячого шоколаду і книжка роблять дива. Читайте розважаючись – ось суть книжкової програми «Читаємо по черзі».

Приємного і корисного читання!