Огляд крутецького атласу “Диво-сад”

Натисніть на фото для замовлення книги

Коли книга «Диво-сад» потрапить до ваших рук, ви просто не захочете з нею розлучатися. Під чудовою обкладинкою соковиті і дуже гарні й цікаві ілюстрації. Як ви зрозуміли, книга розповідає про диких жителів нашої чудової планети Земля. Гортаючи сторінки, ви познайомитеся з живими істотами лісу, джунглів, пустелі, морів і океанів. Це буде МЕГА-крута подорож! Приєднуйтесь і тисніть «Читайте далі», щоб подивитися весь огляд.

Видовищний атлас «Диво-сад» написала Дженні Брум, використавши унікальні факти про тварин в їхніх ареалах проживання. Але найсмачніша родзинка книжки «Диво-сад» – це її ілюстрації. Вони детальні, реалістичні, яскраві і виконані спеціальною флуоресцентною фарбою. А пряме відношення до художнього оформлення книги має Крістіана С. Вільямс — ілюстраторка з Ісландії, яка зараз живе та працює в Лондоні.

За результатами голосування видання «The Sunday Times», барвистий атлас «Диво-сад» посів перше місце в рейтингу кращих книг року. Крім того, вона має кілька значущих літературних нагород, в тому числі і премію телепередачі «Blue Peter». Ілюстраторка Крістіана С. Вільямс стала успішною задовго до появи книги «Диво-сад». Вона цілих вісім років обіймала посаду директора студії.

Вся команда експериментувала з фактурами, кольорами, формою подачі, художнім оформленням друкованої продукції. І результат прийшов в 2013 році, коли студія отримала гран прі за найкраще використання кольору.

Ця книга зачаровує, як таємниче старовинне місто, що потопає в зелені непрохідних джунглів. «Диво-сад» розповість про 80 тварин, які живуть в п’яти густонаселених екосистемах. Автор наводить цікаві факти і розкриває проблеми, що тиснуть на природу Землі, виховуючи свідомість юних читачів.

Ми впевнені, це круте видання займе гідне місце серед ваших улюблених книг.