Рецензія №10

Усі мої друзі знають,що я завзятий читач і можу читати цілими днями.Взявши у руки першу частину “Лоли”, я наче відчула, що це-особлива книга. Коли ти її читаєш, то згадуєш слова видатного українського письменника Івана Франка-“Книги-морська глибина, хто в них пірна аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли вонисить”. Я днями і ночами читаю ці пригоди і поринаю у них “з головою”. Як я дізналася про “Усі пригоди Лоли”? Якось, моя товаришка порадила мені її почитати і дала першу частину. Через два дні я попросила у мами другу. Потім третю і четверту. Нарешті я прочитала п’яту. І от зараз я саме закінчила читати шосту частину “Лола у весільній подорожі”. Усі ці книжки-надзвичайно добрі і справді допомагають вирішити деякі “дорослі” проблеми. Дуже й дуже класна, захоплива книжка! Тепер я чекаю, коли нарешті отримаю сьому частину книги. Але в одночас мене посягає деяка тривога, що книг більше не буде… Бажаю всім почитати пригоди Лоли. Ви відкриєте для себе новий світ! Особисто я це вже зробила! Тому висловлюю надвелику подяку Ізабель Абеді за те, що подарувала нам таку гарну дочку мами на папая, небогу тітки Лізатет, подругу Алекса та найкращу подругу найкращої подруги Фло-Лолу.

Таня Кулик, Львів, 11 років.

Книжки для дівчат