Огляд. Серія книг “Школа чарівних тварин”

Школа чарівних тварин_6

Добра і дуже цікава історія підкорить ваше серце! І це звернення не тільки до дітей. Абсолютно чарівне видання! І воно призначене спеціально для тих, хто любить читати вночі з ліхтариком під ковдрою. Саме так читала в дитинстві автор «Школи чарівних звірів» Маргіт Ауер. Понад 300 сторінок запаморочливих пригод з новими незвичайними друзями – чарівними звірами. Все в цій книзі приводить у захват читача: папір, обкладинка, ілюстрації, все — від першої до останньої сторінки видання… Варто тільки взяти книгу в руки, і вона вже стає улюбленою до самого фіналу!

Школа чарівних тварин_1

Маргіт Ауер, яка попрацювала над створенням цікавої історії, народилася і виросла в невеликому містечку Баварії. Згодом вона отримала освіту журналіста і деякий час працювала репортером однієї газети. Така робота дуже подобалася Маргіт, оскільки дозволяла знайомитися з різними цікавими людьми і непередбачуваними ситуаціями. А після, вона самостійно організувала свою редакцію, а найбільші німецькі видавництва стали її головними партнерами.

Школа чарівних тварин_2

Маргіт Ауер стала мамою і одразу прийшла думка зайнятися дитячою літературою. Вона почала писати дитячі історії у вільний час — вночі, коли все сімейство лягало спати. Діти трохи підросли, стали більше часу проводить в дитячому садку і школі, а Маргіт вдалося видати історичну трилогію в жанрі пригодницького детектива про Баварію в часи давнини. А ми з радістю розкажем про нову книжку цієї письменниці, що не так давно вийшла у нашого партнера — видавництва «Ранок». Це два дитячих фантастичних детектива «Школа чарівних звірів», переведених на українську мову.

Школа чарівних тварин_3

Атмосферні «фішки», використані для книг, органічно вписуються в оповідання. Наприклад, в одній главі дія відбувається вночі, і тому її надрукували білими літерами на чорному фоні. Крім того, книги містять і завдання на уважність — в кінці є питання про героїв оповідання, на які діти зможуть відповісти, якщо повністю прочитали всю історію.

Школа чарівних тварин_4

Історія починається з того, що в одному шкільному класі з’являється нова вчителька, яка знайомить учнів з одною дивною людиною. Містер Мортімер Моррісон розповідає дітям про незвичайний звіринець, в якому тварини збираються обрати собі господарів. Що це за тварини? Навіщо вони будуть когось обирати і що буде далі? Але найголовніше — нікому не можна говорити про чарівних тварин. Автор історії занурює в розповідь не тільки фантастичними літературними прийомами, але і зрозумілими кожному школяреві проблемами. Ми бачимо, як розвиваються відносини між головними героями, висвічуються проблеми з батьками та вирішуються різні шкільні питання.

Школа чарівних тварин_5

Головні герої Іда, Бенні, Хелена і Джо — діти, зовсім різні за характером, звичками і відношенню до всього, що відбувається. Тварини, які їх обрали, такі ж різні. Але ідея книг полягає зовсім не в дивовижних тваринах (вони існують, як яскраве доповнення до образів). Саме час отримати книгу та розібратися, що тут до чого!

Приємних і корисних вам покупок!

Сохранить

Сохранить