Пошуки Персі Джексона тривають. Огляд новинки від видавництва “Ранок”

Натисніть на фото для замовлення книги

А сьогодні розповімо про нову книжку, яка вийшла ще до новорічних свят. Це книга Ріка Ріордана «Герої Олімпу. Зниклий герой» із серії «Персі Джексон». Фанати фентезійних книг мене зрозуміють – книга не просто цікава. Вона з таким захоплюючим сюжетом, що інтерес до нього з кожною новою сторінкою посилюється. Протистояння добра і зла триває і, як виявилося, пророцтво не зупинити! Тепер потрібно рятувати не тільки Олімп – все людство потребує допомоги.

Рік Ріордан на презентації

«Герої Олімпу. Зниклий герой» є гармонійним продовженням серії про Персі Джексона, а найдивовижніше в ній – поєднання непоєднуваного: міфи Стародавньої Греції та Стародавнього Риму + сучасний світ, стародавні боги-напівбоги і підлітки-герої. З кожною новою книгою в історії з’являється глибина. Це можна простежити по взаємодіям між персонажами, по новим деталям в сюжеті, по тим якостям нових героїв, які використовуються в боротьбі за добро. А тепер про нових героїв – вони такі класні, місцями правильні, наполовину чарівні, але не зовсім ідеальні… і це чудово! Вони наділені божественними здібностями, вміють управляти стихіями і перевтілюватися в тварин, разом з тим, ці персонажі мають і прості людські таланти – гарний голос, почуття гумору і мужність. І нові і старі герої прекрасно уживаються в фантастичному романі Ріка Ріордана «Герої Олімпу. Зниклий герой».

Рік Ріордан

«Герої Олімпу. Зниклий герой» – захоплююче «книжкове видовище»! Пошуки Персі Джексона тривають, як і триває боротьба добра зі злом. Яку страшну таємницю приховують олімпійські Боги? І для чого вони так ретельно її приховують протягом багатьох століть? Хто керує людством? Може хтось керує і Богами? Занадто багато питань для однієї книги… Цю серію варто прочитати як найшвидше!